Employee engagement, een illusie?

Van medewerker tot ambassadeur

Veel organisaties dromen vandaag van werknemers die iedere dag opnieuw de 'extra mile' gaan voor hun werkgever. Stel u een team voor dat zich betrokken voelt bij de einddoelen van uw bedrijf en dat het als zijn persoonlijke taak ziet om uw klanten gelukkig te houden. Ze voelen zich thuis op de werkvloer, nemen initiatief... Kortom, ze zijn echte ambassadeurs van uw onderneming. 

Mooie droom toch? Maar hoever bent u van deze droom verwijderd? Met onze index maken wij het meetbaar.

Employee

eNPS is één van de barometers

Artificial intelligence

Als u al bekend was met de customer service tool Net Promotor Score (NPS), dan kan u al raden wat we bedoelen met Employee Net Promotor Score (eNPS). Waar NPS een idee geeft van de waarschijnlijkheid dat klanten uw onderneming aanraden aan anderen, doet de eNPS dit voor uw eigen personeel.

Maar het stopt zeker niet bij eNPS. Wij geloven sterk in verschillende "barometers" die we allemaal samen brengen in 1 overzichtelijk dashboard. Leadership, wellbeing, csr...we brengen verschillende streams in kaart.

Aan de hand van onze anonieme enquêtes, maar bijvoorbeeld ook stappentellers, wordt uw dashboard gevuld en kan u de juiste actieplannen maken.

    Test gratis het engagement binnen uw organisatie en ontvang de whitepaper met tips & tricks