Employee Engagement Platform.

Bespaar tijd en geld terwijl u inzichten verzamelt over uw cultuur en feedback deelt van uw medewerkers op een transparante manier. De resultaten worden geanonimiseerd en interactief gepresenteerd.

Onze enquêtes meten meer dan 12 parameters die het engagement beïnvloeden. Daardoor kan u sneller de prioriteiten in uw engagementstraject aanpassen.

Vergelijk de resultaten in real-time met onze benchmarks.

Een ideale start voor uw employee engagement programma. Ga aan de slag met onze experten en voeg events, content, challenges en zo veel meer toe.

Tarieven employee engagement platform

Snel te installeren.
Lage gebruikskost.
Onmisbaar meetinstrument.

1.
Medewerkers opladen.

U bestelt het dashboard en kan meteen beginnen. Log in op ons platform en laad de lijst van uw medewerkers op in het systeem. Beheer zelf de lijst en voeg nieuwe medewerkers toe of verwijder oude medewerkers.

2.
Inzichten verzamelen.

U kiest welk onderwerp u eerst wilt bevragen. Stuur uit a.d.h.v. e-mail sjablonen. Medewerkers kunnen hun eigen vooruitgang meten. De inzichten zijn live, interactief, anoniem en transparant, als basis van een open organisatiecultuur.

3.
Zelf aan de
slag.

Vergelijk uw resultaten met andere organisaties in België. Laat u inspireren door onze engagement tips, start uw eigen engagement playbook met extra features en met de hulp van ons ecosysteem van certified providers .

Korter op de bal spelen.

Elke organisatiecultuur is uniek. Gebaseerd op 20 jaar ervaring in employee engagement, krijgt u via ons platform in één oogopslag te zien wat de drivers zijn die het engagement binnen uw organisatie bepalen. Geef medewerkers een stem, zeker in volle Coronaperiode. Door te kiezen voor transparantie kan u snel handelen en de betrokkenheid verhogen aan een lage kost. Nu, meer dan ooit, is het moment om te ageren."

- Inge Van Belle, CEO Herculean Alliance

De index.

In 2019 lanceerde Herculean Alliance de Employee Engagement Index. Duizenden mensen vulden de enquête in en deelden hem binnen de organisatie. U kan hier de beperkte, publieke versie live volgen. Op uw eigen dashboard krijgt u een veel dieper zicht en kan u dus vergelijken met andere organisaties.

Intussen werd de index uitgebreid met verschillende "streams", of parameters die een invloed hebben op de betrokkenheid en cultuur. Leidership, mobiliteit, diversiteit, wellbeing, teamwerk, persoonlijke groei,... zijn slechts enkele voorbeelden hiervan.

Platform als engagement enabler.

Verlies geen kostbare tijd of geld door na te denken over hoe uw werknemers een stem te geven of over de vragen die u wilt stellen of hoe u het proces zal aanpakken of over welke technologie te gebruiken.

U past onmiddellijk onze best practices toe en kan meteen vergelijken waar u staat t.o.v. andere organisaties. Hoe meer organisaties het platform gebruiken, hoe meer inzichten we kunnen delen met u.

De enquêtes en het dashboard zijn de start van uw traject. Voeg daarna extra features toe om employee engagement te verbeteren zoals analyse, teams, events, content, challenges, coins etc. U kan dat samen met onze experten doen.

Bent u niet alleen op zoek naar een platform, maar ook naar een partner die naast u staat om een Employee Engagement Playbook te maken en uit te rollen? Dan is Herculean Alliance met haar ecosysteem van certified providers een goede keuze. Misschien kan u wel deelnemen aan de Employee Engagement Awards, waarin 12 experten op zoek gaan naar inspirerende verhalen.