Happiness @ work: doe de test

Bent u happy@work?

87% van de werknemers over de hele wereld voelen zich niet geëngageerd op het werk. Hoe zit het met u?

Doe de test.

Betrokkenheid van medewerkers

Enkele cijfers:  

  • Jobtevredenheid wereldwijd scoort hoog. Echter, 87% van de medewerkers blijkt niet geëngageerd (bron: Gallup).
  • Bedrijven met geëngageerde werknemers genereren twee keer zoveel inkomsten en vier keer zoveel winst.  

Doe de anonieme test en ontvang een gratis gids met tips & tricks die u helpen om de betrokkenheid van medewerkers in uw organisatie te meten en verbeteren. 

Gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten en zorgen op hun beurt voor gelukkige aandeelhouders.

Doe de engagement test hier.

Het is 100% anoniem en gratis. U krijgt achteraf een whitepaper met tips & tricks.

Een gebruiksvriendelijk platform als stimulans voor uw engagement

 

    Employee Engagement Whitepaper    

Surveys

Starten doe u best met het meten van het engagement binnen uw team. Onze anonieme en gratis engagement test helpt u alvast op pad! U kan deze ook op maat van uw organisatie verkrijgen,

Events

Zet alle workshops, afterworks, teambuildings, sportevenementen etc op één plek met vlotte registratie en communicatie.

Content

Laat u inspireren door artikels rond welzijn, productiviteit, betrokkenheid en geluk of creëer uw eigen verhalen om engagement te stimuleren.

Uitdagingen

Organiseer allerhande challenges die zorgen voor gedrags-verandering. U kan er ook verschillende soorten wearables aan koppelen.

CSR

Samen deel uitmaken van een hoger doel heeft een bijzonder sterk effect op de betrokkenheid. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO of CSR) meetbaar maken: jawel, het kan. 

Sustainable Development Goals als kompas

Corporate Social Responsibility en engagement zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Door krachten te bundelen en mee te werken aan een doelstelling die groter is dan onszelf, werken we actief aan ons geluk. In 2015 lanceerden de VN de 17 Sustainable Development Goals (SDG's) of Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen die onder andere een einde willen maken aan armoede, ongelijkheid verminderen en onze planeet beschermen. Drie sleutels die leiden tot welzijn en geluk.  

Sustainable Development Goals

De SDG's vormen de leidraad naar een betere, duurzame toekomst. Ze vormen een kader gericht op de globale uitdagingen waar we met zijn allen tegenover staan. En het plan is ambitieus: elke doelstelling bereiken tegen 2030.  

Ondersteunt uw bedrijf de SDG's? Prima! Ze zijn een uitstekend middel voor meer engagement. Meet uw bedrijf de resultaten? Dat kan via onze tool. 

   Formules   

International Day of Happiness 

We besteden veel van onze tijd op het werk, waardoor werk behoort tot één van de belangrijkste drijfveren van geluk.  

Sinds 2013 vieren de Verenigde Naties op 20 maart de International Day of Happiness om het belang van geluk in het leven van mensen over de hele wereld te erkennen.  

De Verenigde Naties nodigen iedereen van elke leeftijd, uit de academische wereld, bedrijf en overheid uit om deel te nemen aan de viering van de International Happiness Day. 

Een ideaal moment om even stil te staan bij uw engagement op het werk.

International Day of Happiness

Global Happiness Report

Het Global Happiness Policy Report wordt opgesteld door de Global Happiness Council. Het rapport bevat aanbevelingen over de beste methoden om geluk en welzijn te bevorderen. De Global Happiness Council roept elk van ons op om inititatieven te starten die geluk op het werk verbeteren.

"The pursuit of happiness is serious business" Ban Ki-moon - voormalig Secretaris-Generaal van de VN

Hoofdstuk 5 in het rapport behandelt werk en welzijn. Hierin komt een hoge arbeidstevredenheid, terwijl het engagement van de werknemers laag ligt. Arbeidstevredenheid en betrokkenheid van werknemers zijn zeer verschillende zaken, die verschillende aspecten van welzijn op het werk meten. Terwijl tevredenheid vooral de tevredenheid over de jobinhoud meet, peilt medewerkersengagement naar de betrokkenheid t.o.v. de werkgever. Het rapport concludeert als volgt: "We sluiten dit rapport af met een vooruitblik en een oproep tot actie. We roepen mensen in de academische wereld, het bedrijfsleven en de overheid op om samen te werken aan het verband tussen werk en welzijn." Bij deze.

  Hoe geëngageerd bent u op het werk? Doe de anonieme test. Het is volledig gratis. U ontvangt achteraf de testresultaten en een whitepaper met nuttige tips om het engagement in uw organisatie drastisch te verhogen.

Doe de test, draag bij tot ons onderzoek en ontvang de whitepaper .

We energise people & brands

Meten en verbeteren van engagement via een online platform en beproefde formats. 

We are Herculean

Herculean is gespecialiseerd in bedrijfsidentiteit, teamwerk en het mobiliseren van mensen. Grote en kleine organisaties in meer dan 10 landen vertrouwden al op ons om hun tribe te versterken.  

We combineren kennis van technologie, sport, entertainment, HR en welzijn tot een unieke mix. Elke format is gebaseerd op hetzelfde Herculeaanse DNA en platform.  

Engagement people

Door ons employee engagement platform hopen we inzichten te ontdekken aan de hand van artificiële intelligentie (AI).  

Daarnaast kan u op het platform al uw engagerende events, content, challenges en zoveel meer samen brengen onder 1 dak. 

Deze informatie kan u helpen om engagement op de werkvloer te verbeteren, dankzij de input van uw eigen medewerkers en met de Sustainable Development Goals (SDG's) als kompas. 

Contacteer ons hier.

Employee engagement, een illusie?

Van medewerker tot ambassadeur

Veel organisaties dromen vandaag van werknemers die iedere dag opnieuw de 'extra mile' gaan voor hun werkgever. Stel u een team voor dat zich betrokken voelt bij de einddoelen van uw bedrijf en dat het als zijn persoonlijke taak ziet om uw klanten gelukkig te houden. Ze voelen zich thuis op de werkvloer, nemen initiatief... Kortom, ze zijn echte ambassadeurs van uw onderneming. 

Mooie droom toch? Maar hoever bent u van deze droom verwijderd? Met onze index maken wij het meetbaar dankzij eNPS en artificiële intelligentie (AI).

Employee

eNPS: meet engagement van uw werknemers

Artificial intelligence

Als u al bekend was met de customer service tool Net Promotor Score (NPS), dan kan u al raden wat we bedoelen met Employee Net Promotor Score (eNPS). Waar NPS een idee geeft van de waarschijnlijkheid dat klanten uw onderneming aanraden aan anderen, doet de eNPS dit voor uw eigen personeel. De scores op deze test brengen in beeld in welke mate werknemers uw bedrijf als werkplek zouden promoten. 

Bij Herculean geloven we sterk in deze employee engagement parameter. Onze lijfspreuk is dan ook niet voor niets 'Happy employees make happy customers'

Aan de hand van onze anonieme survey kan u uw eigen betrokkenheid meten. U kan de test ook doorsturen naar uw team. 

    Test gratis het engagement binnen uw organisatie en ontvang de whitepaper met tips & tricks    

Happy Herculeans

Ontdek waarom duizenden fans al 20 jaar vertrouwen op de Herculean employee engagement know-how.

Wat vertellen ze over Herculean? 

Provincie Vlaams Brabant

"Onze profilering als dynamische werkgever werd kracht bijgezet dankzij de investering in het Herculean engagement platform. Alle initiatieven rond het welbevinden van de medewerkers en hun work-life balans gebundeld in één platform! De ideale aanloop naar een personeelsdag vol energie!" - Provincie Vlaams Brabant


"Onze medewerkers werken meestal bij de klanten en kennen elkaar te weinig. Het engagement van deze high performers meetbaar maken was voor ons dan ook ongelofelijk interessant! Het platform was een ideale tool om ook onze company day veel meer schwung te geven!" - Deloitte

Deloitte Logo

"Als Herculean Ambassador heb ik eerder deze week in primeur gezien aan welk geweldig engagement onderzoek je via de gratis test deelneemt. Ik heb de test direct gedeeld binnen het bedrijf en ben benieuwd naar de resultaten en de white paper met tips & tricks!" - Monitor

Monitor Logo

VOKA logo

"De VOKAthleet dag was de ideale kick-off voor het wellbeing platform. Onze waarden werden in kaart gebracht en nu gaan we aan de slag met het platform om engagement te meten en te verbeteren. Al onze events en content staan op 1 plaats waardoor het duidelijk wordt voor iedereen waar we staan met een minimum aan administratie." - Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant


Buro Project

"Zeer leuke tool! Ik heb meteen gevraagd om dit intern rond te sturen om een beter idee te krijgen van het engagement op onze eigen werkvloer. Ik ben benieuwd om ermee aan de slag te gaan." - Buro Project  


"Sinds kort bouwen we aan een solide samenwerkingssfeer binnenin R&D en binnen Tereos. Met het Herculean platform deden we dat dan ook. Nooit eerder had ik zoveel positieve feedback, zowel wat betreft fungehalte als verbeteren van het engagement binnen ons team!" - Tereos

Tereos Logo

Bedankt aan al onze trouwe Herculeanen!

Enoc logo
SAP logo
Salesforce logo
UAE National Sports Day
Suzuki logo
The Kanoo Group Logo
MOEV
Telenet Business
BNP Paribas Fortis logo
Pomax logo
Olympus logo
Zemst logo
KPMG logo
ACWA Power Logo
Decathlon logo
STIHL logo
ING logo
Microsoft logo
Dimension data logo
Galapagos logo
Dell logo
Intersoc logo
Hubo logo
Duval union logo
   Meer te weten komen over ons Herculean engagement platform?   

Formules

Silocultuur

SILO & PARTICIPATION CULTURE

Een organisatie met een silocultuur bestaat voor het merendeel uit solospelers. In een participatie cultuur zijn mensen al "tevreden" en willen ze al eens een uitdaging aangaan. Gebruik het platform om eNPS te beginnen meten, inzichten te krijgen en initiatieven te organiseren om de eNPS te verbeteren. Je krijgt toegang tot onze standaard content om mensen te inspireren. Je hebt op enkele dagen tijd dus je eigen "engagement intranet".

Performance

PERFORMANCE CULTURE

Ook jij kan dit niveau bereiken. Je mensen zijn gemotiveerd en "geven". Je kan nu je eigen content laten toevoegen door ambassadeurs, een shop met je persoonlijke coins toevoegen, CSR in kaart brengen, wearables connecteren om te meten wat je medewerkers doen en jouw service providers verbinden met jouw events en workshops. Via bot technologie kan je veel regelmatiger en dynamischer peilen naar de eNPS binnen je bedrijf. 

VRAAG OFFERTE
Winnaars

WINNING CULTURE

Now we're talking! Slechts heel weinig bedrijven halen dit niveau. De meerderheid van uw werknemers zijn agile, engaged en gaan voor een podium plaats. Voeg competities toe aan het platform en gebruik de kracht van gamification om werknemers te stimuleren. Boek onze service providers in voeding, beweging, mind en social via het platform om uw mensen naar het volgende niveau te liften.

Footprint

FOOTPRINT CULTURE

Dergelijke toppers hebben een organisatiecultuur die nu al epische proporties aanneemt. De kans is bijzonder klein dat u zich daar vandaag bevindt. Uw mensen excelleren in nederigheid en positieve ontevredenheid en gaan jaar na jaar voor de wereldtop. Integreer het platform met Microsoft Teams, Power BI en zoveel meer. Zo cultiveer je open communicatie en juich je mekaar naar de overwinning!

whitepaper

ONZE GIDS VOOR MEDEWERKERS BETROKKENHEID

Door onze 20 jaar lange ervaring in employee engagement en op basis van de resultaten van onze gratis en anonieme employee engagement enquête, presenteren we u onze gratis gids vol met tips en tricks om het engagement op uw werkvloer te verbeteren. Download hem hier. Meer hulp nodig? Contacteer ons vrijblijvend.

DOE DE TEST EN ONTVANG DE WHITE PAPER

Oops... something went wrong.  

The page you where looking for just slipped through our fingers, but don't you worry! We'll send special agent Tomas to the rescue, could you just tell him where it was headed?

This way!
Funny agent

If the site truly escaped from your eagle eye, he'll let you return to the homepage.