Een methodologie, specialisten en een gebruiksvriendelijk platform als stimulans voor uw engagement

 

    Employee Engagement Whitepaper    

Surveys

Starten doe u best met het meten van het engagement binnen uw team. Onze anonieme en gratis engagement test helpt u alvast op pad! U kan deze ook op maat van uw organisatie verkrijgen.

Events

Zet alle workshops, afterworks, teambuildings, sportevenementen etc op één plek met vlotte registratie en communicatie.

Content

Laat u inspireren door artikels rond welzijn, productiviteit, betrokkenheid en geluk of creëer uw eigen verhalen om engagement te stimuleren.

Uitdagingen

Organiseer allerhande challenges die zorgen voor gedrags-verandering. U kan er ook verschillende soorten wearables aan koppelen.

CSR

Samen deel uitmaken van een hoger doel heeft een bijzonder sterk effect op de betrokkenheid. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO of CSR) meetbaar maken: jawel, het kan. 

Sustainable Development Goals als kompas

Corporate Social Responsibility en engagement zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Door krachten te bundelen en mee te werken aan een doelstelling die groter is dan onszelf, werken we actief aan ons geluk. In 2015 lanceerden de VN de 17 Sustainable Development Goals (SDG's) of Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen die onder andere een einde willen maken aan armoede, ongelijkheid verminderen en onze planeet beschermen. Drie sleutels die leiden tot welzijn en geluk.

Sustainable Development Goals

De SDG's vormen de leidraad naar een betere, duurzame toekomst. Ze vormen een kader gericht op de globale uitdagingen waar we met zijn allen tegenover staan. En het plan is ambitieus: elke doelstelling bereiken tegen 2030.  

Ondersteunt uw bedrijf de SDG's? Prima! Ze zijn een uitstekend middel voor meer engagement. Meet uw bedrijf de resultaten? Dat kan via onze tool. 

   Aan de slag met uw eigen dashboard?